Over BellaMade

Filmpje over BellaMadeBellaMade
Het idee voor BellaMade is begin 2013 ontstaan.  Na een aantal maanden overleg en vorm geven aan onze ideeën, zijn wij 26 mei 2013 officieel gestart met deze website.

BellaMade staat voor “mooi gemaakt”.
Wij willen mensen inspireren om creatief aan de slag te gaan met gebruikt en/of afvalmateriaal.  Deze materialen krijgen weer een nieuw leven door ze te verwerken in een eigen ontwerp. Al onze creaties zijn te realiseren met een klein budget.

Hoe je onze creaties kunt maken laten wij zien door middel van stap voor stap foto's en een geschreven uitleg . Wij zullen hiervoor de benaming Do It Yourself (DIY) gebruiken, oftewel  “ doe het zelf”. De DIY creaties worden verdeeld in de categorieën home, fashion, beauty en food & drinks: Decoratie voor in huis, mode accessoires, producten voor de uiterlijke verzorging en leuke en gemakkelijke recepten om thuis te maken!
<-- Michal & Nadia-->

Over ons
Wij zijn Nadia (1985) en Michal  (1986), en zijn de oprichters van BellaMade.
Samen hebben wij HBO Cultureel Maatschappelijke Vorming gestudeerd.
Nadia heeft voor deze studie de opleiding SPW Activiteitenbegeleiding afgerond en Michal heeft na CMV nog Bedrijfskunde gestudeerd. 

 Wij werken graag met creatieve werkvormen zoals tekenen en schilderen, handvaardigheid, textiel en een combinatie hiervan. Wij hebben ervaren dat de inzet van deze werkvormen een effectief middel kan zijn om mensen met elkaar te verbinden.

  BellaMade moet een platform worden waar mensen hun creaties met elkaar delen.
De handige stap-voor-stap uitleg en het gebruik van toegankelijke materialen maakt het voor iedereen mogelijk om creatief bezig te zijn!

Toekomstplannen BellaMade
In de toekomst hopen wij meer mensen te kunnen inspireren met onze doe-het-zelf ideeën. Wij willen in de toekomst workshops gaan organiseren en onze producten te koop aanbieden middels een webshop. Op het moment dat onze toekomstplannen serieuze vormen gaan aannemen, zullen wij dit uiteraard kenbaar maken op de website.

Vind je het nu al leuk om een uniek en handgemaakt product van BellaMade in je bezit te hebben of aan iemand cadeau te geven? Dat kan! Stuur bij interesse in onze creaties een email naar info@bellamade.nl zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

BellaMade op het web
Klik op onderstaande link voor een interview over BellaMade en fashion

BellaMade is inspireren, ontmoeten en delen
Creative Styling? Do It Yourself!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...