dinsdag 31 december 2013

DIY Food: Vruchtentaart met botercreme


De feestdagen zijn in volle gang en daar hoort lekker eten bij.
Heb jij geen zin om een dure taart te kopen of om urenlang in de keuken te staan?
 Kijk dan hoe wij deze DIY vruchtentaart maken op een hele simpele manier. 



Benodigdheden
Botercrème
Ongezouten roomboter (kijk voor de hoeveelheid op het zakje van de botercrème)
Slagroom bakje 250ml (om zelf te kloppen)
Klopfix zakje
Vruchten jam naar keuze
Kant en klare taartbodems
Fondant of marsepein in kleur naar keuze
Vruchten naar keuze (doosje bevroren vruchten)
Mixer
Slagroom spuit/spuitzak




  • Mix de botercrème, zoals beschreven op het zakje, met de boter.
  • Bestrijk de eerste taartbodem laag met de helft van de botercrème en plaats de 2e taartbodemlaag hier bovenop.
  • Voeg jam naar keuze toe aan de overgebleven helft botercrème en mix dit kort met de mixer.
  •  Bestrijk de 2e helft van de taart met de overgebleven botercrème en plaats de 3e en laatste taartbodemlaag hier boven op.
  • Klop de slagroom, met een zakje Klopfix, met de mixer.
  • Bestrijk de boven kant van de taart rijk en de rand dun  met slagroom.
  • Rol de fondant of marsepein uit tot 1 of meerdere dunne stroken ter hoogte van de taart en plaats deze rond de rand van de taart.
  • Decoreer de rand van de taart met slagroom met een slagroom spuit/spuitzak.
  • Plaats het fruit op de taart.

En klaar is jouw heerlijke vruchtentaart!

Wij wensen iedereen een gezellig uiteinde en een fantastisch 2014!

Heb jij deze DIY gemaakt?
Laat het ons weten, dat vinden wij leuk!
X
BellaMade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...