DIY: Sleutelhangers voor shopaholics

Houden jullie ook zo van shoppen? Wij wel!
Deze sleutelhangers in de vorm van een pump en een handtas passen perfect bij de fashion liefhebber.
Lees verder voor de uitleg zodat jij deze leuke fashion sleutelhangers zelf kunt maken!Benodigdheden:
Siliconen vorm
Klei
Kettelstiftjes
Tangetje
Sleutelhanger ringen
Oven
Glanslak

  • Om de vorm van een pump en een tasje te creëren hebben wij gebruik gemaakt van een siliconen vorm. Deze vorm is eigenlijk bedoeld voor chocolaatjes maar werkt ook prima voor klei. Kijk eens op Ebay voor deze leuke vorm.  Je kunt natuurlijk ook proberen om zelf de figuurtjes te maken met klei. Bekijk bijvoorbeeld eens deze DIY. Hier maken wij een boekenlegger van klei in de vorm van een tasje.
  • Druk de klei in de siliconen vorm en druk het figuurtje er daarna voorzichtig uit. De basis pump en handtas zijn klaar!
  • Versier de figuurtjes met andere kleurtjes klei. Wij hebben een leuk roze strikje gemaakt op de tas, en de pump hebben wij voorzien van een zwarte onderkant en leuk pareltje op de neus.
  • Gebruik nu een kettelstiftje en buig hier met het tangetje een haakje van waar straks de sleutelhanger ring aan bevestigd kan worden. Het kettelstiftje duw je voorzichtig in de klei, deze kan mee de oven in.
  • Bak de figuurtjes voor 30 minuten in de oven op 110 graden zodat de klei hard wordt. Laat na het bakken goed afkoelen en lak het figuurtje af met een glanslak.
  • Als de lak droog is bevestig je aan de haakjes de sleutelhanger ringen.
  • En klaar zijn jouw fashion sleutelhangers!


Heb jij deze DIY gemaakt?
Laat het ons weten,dat vinden wij leuk!
X
BellaMade


Populaire posts van deze blog

DIY: Armbandje/Enkelbandje knopen

DIY Fashion: Weefraam voor kralen maken